×

VÅRE TJENESTER

Vi i Sartor Elektro holder oss alltid oppdatert på tekniske løsninger, ny teknolog og regelverk. Vi leverer kvalitet i alle ledd, og kan vise til gode referanser. Ta en titt på tjenestene vi leverer under, og ta kontakt dersom du har spørsmål eller ønsker et uforpliktende tilbud!

VARME OG BELYSNING

Å bytte gamle lamper til nye LED armaturer er en god og fornuftig løsning. Utskifting av spottlamper med halogenpærer vil både spare energi og redusere varme i taket. Lamper i vindfang, vaskerom, boder osv. kan også med fordel styres av bevegelsedetektor slik at det kun er på ved behov. Gamle termostater eller reguleringsbrytere kan byttes til moderne typer med innebyggetstyring, slik at temperatur senkes når rommene ikke er i bruk. Dersom det er ønskelig å kunne fjernstyre belysning, kan vi levere x-comfort. Dette gir mulighet for styring via mobil eller nettbrett, og kan også utvides til å styre varme, persienner, kontakt for kaffetrakter og så videre!

REHABILITERING

Vi har lang erfaring med rehabilitering og utvidelse av elektriske anlegg. Ved oppussing vil det som regel være andre behov og løsninger enn for det gamle anlegget. Dersom sikringsskapet ikke har vært vedlikeholdt, er det gjerne ikke bygget for dagens forbruk og det gir fare for varmgang. Trenger du hjelp eller har spørsmål i forbindelse med det elektriske anlegget under rehabilitering, ta kontakt for en prat om hvordan vi kan bistå!

NYBYGG

Enten det gjelder installasjon i ny enebolig, leilighet, hytte eller garasje har vi gode løsninger for prosjektering og utførelse. Dette gjøres alltid i samarbeid med eier, for å sikre at anlegget blir etter ønsker og behov.

Trenger du hjelp eller har spørsmål i forbindelse med installasjon i nybygg, ikke nøl med å ta kontakt for en prat om hva vi kan bistå med!

LADING EL-BIL

Å lade el-bilen i en eksisterende stikkontakt som ikke er ment for dette, er en dårlig løsning. Kontakten kan bli stående med høy belastning over lang tid. Vi leverer faste ladestasjoner både til hjemmebruk, og større ladere for fellesanlegg. Disse kan også leveres med betalingsløsning ved bruk av app på mobiltelefon.

TRYGGERE BOLIG

Det er alltid eier av det elektriske anlegget som er ansvarlig for at dette holdes vedlike og til enhver tid er i orden. Det finnes i dag mange løsninger som øker både brann og personsikkerheten i anlegget. Dette kan være overspenningsvern, komfyrvakt, og jordfeilautomater. I tillegg bør også bruk av skjøteledninger reduseres så mye som mulig, og heller erstattes av faste stikkontakter. Dersom eltilsynet har vært på kontroll og funnet noen feil og mangler, er vi selvsagt behjelpelig med å få dette i orden.

VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE

Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål om våre tjenester eller ønsker et uforpliktende tilbud!

KONTAKT OSS

⚡ AMP by FUNBIT